top of page

Anmeldelser

Anmeldelse - Bogvægten

"Nedskrivning af følelser, tanker og oplevelser fungerer ofte som terapi, og med tidens muligheder for at få udgivet sin litteratur betyder det, at vi får større indsigt i de tankeuniverser der følger med de forskellige lidelser, en indsigt der måske både kan støtte andre med samme lidelse, pårørende og de professionelle behandlere."

Anmeldelse - Modspor

"Den fragmentariske stil, som indgår i sproget, er ikke overgjort, men fint afbalanceret med resten af bogen, og fragmenterne tjener som små mentale bomber, så jeg sidder tilbage med en følelse af lige dele ængstelighed og tilfredshed. Ængsteligheden fordi digtsamlingen er barsk, tilfredsheden fordi sproget formår at formidle forfatterens følelser, sådan som jeg ser det.

En virkelig udmærket digtsamling, som jeg kan anbefale alle, der ønsker et indblik i det at være psykisk syg. Som skrevet i starten er Porcelænsdreng i min optik et vigtigt litterært bidrag til at komme stigmatisering og uvidenhed om psykiske sygdomme til livs."

Anmeldelse - Balance

"Det er en vigtig bog om et meget overset emne. Digtene er letlæselige og det er digte, der sætter spor i dig. Digtsamlingen er helt bestemt anbefalelsesværdig."

Anmeldelse - Eva Lucia

"Desuden har forfatteren styr på sit sprog, og både virkemidler, som f.eks stemninger og ordspil og symbolik leveres sikkert og fanger læseren lige dér, hvor det gør ondt, hvor det rører én og hvor det sætter tankerne igang"

Lektørudtalelse (fra biblioteket)

"Digtene beretter en grum og ekstemt rørende historie, som giver læseren et autentisk billede af livet med bipolar lidelse. Sproget er flydende, uden videre brug af symboler og metaforer. Det giver samlingen et ærligt, uprætentiøst udtryk, som er meget virkningsfyldt."

bottom of page