top of page

Anmeldelser

Anmeldelse - Bogvægten

 

Historier om teenagere og kærligheden er hyppige som mælkebøtter i græsplæner, men den religiøse vinkel og Martins iagttagelser giver kant til et kultursammenstød der ellers kunne have været trivielt, og Martin minder i sin tilgang til Jehovas Vidner svagt om forretningsmanden Rex Mottram i Back to Brideshead

Anmeldelse - Støtteforeningen

 

Hvordan historien ender, skal ikke afsløres her, men hans situation skaber nogle store forviklinger i hans liv - også i hans egen familie. Historien fortælles med en ganske god humor. Især i de situationer, hvor han bliver undervist i Jehovas Vidners tro og lære af en meget velmenende ældste og andre forkyndere.

Lektørudtalelse (biblioteket)

Jeg blev hurtigt opslugt af bogen med dens medrivende skildring af ungdomslivets tumultariske følelser, som de fleste vil kunne genkende sig selv i. Samtidig en respektfuld skildring af livet i Jehovas Vidner. En absolut anbefalelsesværdig erindringsbog, der kan læses som var det en roman.

Anmeldelser fra mofibo

FEM STJERNER - Jeg elsker den her bog. Jeg er især begejstret over Martins evne til at føre læseren gennem den tankestrøm som han oplever, skridt for skridt, som udspiller sig som en levende diskussion med ham selv. Jeg er vildt imponeret og berørt.

bottom of page