top of page
Dette er min første bog. Jeg har altid holdt af at skrive, men indtil da bestod mit skriveri mest af digte og små hjælpeløse noveller. Jeg besluttede mig for at skrive et kapitel om en episode i mit liv, hvor jeg blev indlagt. Det blev godt, så jeg besluttede mig for at skrive om en anden episode. Snart havde jeg materiale nok til at samle det hele til en bog. Den er blevet fantastisk godt modtaget og er blevet udsolgt fra forlaget. Den bliver også brugt som undervisningsmateriale på psykologistudier og på ungdomsuddannelser.
Bogen er en beskrivelse af mit liv på godt og ondt. Det er en beskrivelse af en vandring gennem Danmark med en psykiatrisk diagnose under armen. Jeg har forsøgt at berette om hvordan jeg er blevet behandlet af kærester, familie, sundhedspersonale og danskere i almindelighed. Jeg har haft mange gode oplevelser med sundhedspersonale, men jeg er også stødt på en del inkompetence. Det har jeg forsøgt at skrive om. Jeg har haft forskellige kærester, og de har alle reageret forskelligt på lidelsen. Det har jeg også forsøgt at skrive om, også for at illustrere, at der er ikke er nogen formel for at have en bipolar kæreste, men at man kommer langt med tolerance. Bogen giver et realistisk billede af en tilværelse med psykisk sygdom. Den kan være barsk til tider, men der er også solskin i kapitlerne af og til.
 
Jeg har lagt en PDF-fil med et kapitel ned under "enkelt kapitel" fanen. Den skulle gerne give en rimelig idé om bogen og dens indhold.
 
bottom of page